Tulossa

Loppukesästä 2019!

JV-17 Järvenalhon Xtreme Xiraj "Terra"
(Trixtinas Hugo - Järvenalhon Very Nice Verona)
syntynyt 4.10.2016

HD A ED 0 Silmät terveet
JLPP N/N (vanhempien perusteella)
LTE 157p
Ulkomuodontarkastus hyväksytty varauksin (suupigmentti)
Näyttelyistä SERT, Juniorivoittaja 2017

Terra on avoin, sosiaalinen ja energinen nuori koira. Arjessa Terra on äärimmäisen helppo, sen kanssa ei ongelmia juuri ole. Kotona Terra on rauhallinen, mutta syttyy tekemään heti, kun sitä vaaditaan. Terran kanssa on touhuttu ja kokeiltu vähän kaikenlaista mm. hakua, jälkeä, verijälkeä, rallytokoa, agilityä ja tietysti tehty tottelevaisuutta koko sen elämän. Tähän mennessä eniten on touhuttu näyttelyjuttuja ja Terra onkin tuttu tyyppi sillä rintamalla. Kaikesta se on tähän mennessä tykännyt ja on aina innolla mukana. Tällä hetkellä tavoitteena on BH-koe. Terra ei ole mikään rohkein tyyppi, mutta selviytyy säikähdyksestä kunnialla, eikä sitä tarvitse liiemmin houkutella katsomaan. Terra on hieman herkkävatsainen, namina menee mitä vain, mutta ruoan kanssa joutuu olemaan tarkempi.

EE JMVA MH Royal Ranger's Feuerwald "Jedi"
(Gromm Hof Chao - Vom Feuerwald Hello Dolly)
syntynyt 12.4.2012

HD A ED 0 Silmät terveet
JLPP N/N
MH suoritettu
Näyttelyistä SERT, Viron juniorimuotovalio


Jedi on erittäin avoin, itsevarma ja rohkea. Luottaa itseensä joka tapauksessa. Mukava lapsiperheessä kasvanut koira, jonka kanssa on kokeiltu melkeinpä vähän kaikkea. Käyty säännöllisesti kyläilemässä vammautuneiden asumisyksikössä ja jonkin verran näyttelyissä, kokeiltu hakua ja jälkeä. Omistajan elämäntilanteen (3 lapsen harrastukset ja vuorotyö) takia ei ole kilpailuihin asti lähteneet, mutta kaikenlaisissa semmoisissa tykkäävät kulkea, sekä viettävät kesäisin mökkielämää. Jedi on ollut koko elämänsä terve koira, ei herkkävatsainen, eli voi syödä mitä tahansa.

Mahdollisten pentujen odotetaan olevan aktiivisia ja toimeliaita tyyppejä, joten etsimme niille myöskin sellaisia koteja.
Terrasta ja Jedistä voi kysyä lisää ensisijaisesti sähköpostilla. Terra asuu Turussa ja Jedi Mustasaaressa Vaasan vieressä.

Lisää kuvia Terrasta ja Jedistä täällä.

Pennut myydään ELL tarkastamina, sirutettuina, virallisesti rekisteröityinä & mahdollisesti pentutestattuina. Pennuille haetaan mielellään harrastavia koteja, joissa on aikaisempaa kokemusta rottweilereistä. Mieti tarkasti onko sinulla aikaa peruskouluttaa (ja pitää sitä yllä) rottweileria, ennen kuin otat yhteyttä. Pentuvarauksia ei tehdä sähköpostitse.

3-viikon iässä pentuja saa tulla katsomaan niin usein kuin mieli tekee, on myös toivottavaa, että pentuja tullaan katsomaan useamman kerran ennen päätöksen tekoa.

4-viikon ikään asti pennut asuvat lämpimässä pentuhuoneessa talon yläkerrassa yhdessä emonsa kanssa, jonka jälkeen ne muuttavat alakertaan eteinen-keittiö linjalle, yöksi pennut muuttavat taas omaan huoneeseensa.

Kesällä pennuilla on myös pentuaitaus ulkona nurmikolla, jossa ulkoillaan monta tuntia päivässä.

Otathan yhteyttä puhelimitse 0407667118/Ritva

tai sähköpostilla jarvenalho@gmail.com